Dit is waarom je op vakantie moet naar Portofino in Italië

Zoek je een vakantieplaats waar je alle tijd hebt om van heerlijk eten te genieten, een mooi uitzicht te hebben op zee en ook nog eens een grote kans maken om beroemdheden te spotten, dan is Portofino voor jou de ideale vakantiebestemming.

Portofino is een luxe stad. Deze ligt aan de Riviera di Levante aan de oostelijke kant van de bekende stad Genua. Behalve van heerlijk eten en een prachtige natuur kan je hier ook genieten van cultuur en geschiedenis.

Zien en gezien worden

Ook beroemdheden gaan graag naar Portofino. Er is dus een hele grote kans aanwezig dat je er een of meer tegenkomt als je hier besluit om vakantie te vieren. Er is een reden dat Portofino zo populair is bij veel beroemdheden.

Al sinds de jaren 60 is deze plaats aantrekkelijk voor rijke families. De families Pirelli, Agnelli en Ferrari hebben zich in deze stad gevestigd. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hun merken dan ook vaak met Portofino worden geassocieerd.

Wat is er te doen in Portofino?

Wil je genieten van een heerlijke vakantie in Portofino, dan kan je hier alles ontdekken over Portofino. Er is hier namelijk meer dan genoeg te doen. Je kan naar de vuurtoren wandelen, de haven bezoeken, het kasteel bekijken of geschiedenis ontdekken in een middeleeuws klooster.

Portofino is ook de ideale plek om te genieten van heerlijk eten. Omdat de stad zo vaak door beroemdheden worden bezocht, zijn de restaurants in deze stad vaak luxer wat inhoudt dat je ook meer moet betalen voor een heerlijke maaltijd.

Ook natuurliefhebbers kunnen in deze omgeving alles vinden wat hun hartje begeert. En er is genoeg gelegenheid om heerlijk aan het strand te vertoeven. Ook kan je hier een bootje huren om Portofino vanaf het water te bewonderen.

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here