Horeca oven via HorecaRama.nl

In elke horecazaak mag een kwalitatieve en professionele horeca oven uiteraard niet ontbreken. Een horeca oven via HorecaRama.nl bestellen zorgt ervoor dat u bent verzekerd van toch best wel enkele interessante voordelen. Allereerst is het zo dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende soorten ovens. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u bent verzekerd van een optimale service en kwaliteit. Voor heel wat mensen die bijvoorbeeld voor het eerst een horecazaak starten is het helemaal niet duidelijk welk type van horeca oven zij nu precies moeten gaan gebruiken in hun zaak. Geldt dat ook voor u? In dat geval kan de informatie die is terug te vinden op deze pagina u daar zeker en vast bij helpen!

             Welke horeca oven via HorecaRama.nl bestellen?

Laat ons in eerste instantie misschien even kijken naar de verschillende soorten horeca ovens  die aangekocht kunnen worden via HorecaRama.nl. Dat zijn er namelijk best wel wat. In de praktijk is het dan ook zo dat er op vlak van ovens voor in de horeca een onderscheid wordt gemaakt tussen de verschillende opties zoals hieronder aangegeven:

 1. Een fornuis gecombineerd met een oven;
 2. Het convectieoven;
 3. Een combinatieoven;
 4. Een pizzaoven;

Een horeca oven via HorecaRama.nl bestellen is dus duidelijk in verschillende vormen mogelijk. Welk type oven voor u nu precies het interessantst is, is in de praktijk altijd afhankelijk van de eisen en verwachtingen waarover u beschikt. Verder op deze pagina proberen we duidelijkheid te scheppen in welk type van horeca oven nu precies voor u het interessantst kan zijn.

             Een fornuis met oven voor kleine(re) horecazaken

Voor kleine horecazaken die eveneens beschikken over een beperkte keuken geldt dat het vaak erg belangrijk is om zo compact mogelijk te kunnen werken. Het zijn dan ook vooral deze partijen die er in de praktijk voor kiezen om een fornuis met oven aan te schaffen. Indien u ook deze keuze maakt zult u al snel kunnen vaststellen dat u kunt rekenen op de hieronder aangegeven voordelen:

 • Een fornuis met oven is door de dubbele functie zeer flexibel;
 • Er kan behoorlijk wat ruimte worden bespaard in de keuken;
 • Heel wat van deze fornuizen zijn GN compatibel;

Ondanks bovenstaande voordelen zal een fornuis met oven lang niet door elke eigenaar van een horecazaak worden geprefereerd. Dat hoeft ook niet. Een eerste alternatief waarover u beschikt welke eveneens zeer populair is, is de zogenaamde convectieoven. Het betreft hier een heteluchtoven welke aanzienlijk compacter is in vergelijking met een fornuis met oven. Enkele voordelen van dit type van oven zijn in ieder geval de volgende:

 • De oven werkt erg snel waardoor de bereidingstijd kan worden ingekort;
 • Er kan een gelijkmatige bereiding plaatsvinden van de maaltijden;
 • Het is mogelijk om te kunnen rekenen op een betere bruining;
 • Er wordt een beter rendement behaald met de voedingswaren die worden bereid;
 • De meeste convectieovens zijn GN compatibel;

Overweegt u het bestellen van de bovenstaande horeca oven via HorecaRama.nl? Dan zult u kunnen vaststellen dat er ook aan dit type oven heel wat interessante voordelen verbonden zijn. Hoe dan ook, verdiep u zeker even grondig in het aanbod met horeca-ovens voordat u daadwerkelijk tot aankoop van een bepaald exemplaar over gaat.

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here