Op vakantie gaan met de boot: waar moet je aan denken?

Op vakantie gaan met de boot is erg leuk. Het is weer eens wat anders dan op vakantie gaan met het vliegtuig! Dat het anders is betekent echter dat je ook weer aan andere dingen moeten denken en andere dingen mee moet nemen. Welke dingen dit zoal zijn hebben we voor je beschreven in dit artikel!

 

Offline entertainment

Tegenwoordig doet iedereen erg veel met zijn/haar mobiele telefoon, laptop of tablet. Denk aan zaken als spelletjes spelen, lezen of een film kijken. Wanneer je ver op zee zit heb je echter niet altijd (goede) internetconnectie. Wees hier dus op voorbereid. Download bijvoorbeeld van te voren al wat e-books of films die je offline kunt bekijken. Nog beter is om helemaal offline te gaan: neem een ouderwets boek mee, of bijvoorbeeld wat tekenspullen! Een bootvakantie is immers bedoeld om even helemaal te ontspannen en te ontkomen aan de dagelijkse realiteit. Een boek is daar perfect voor! Ook kun je zaken als bordspellen meenemen of een set speelkaarten.

 

Verplichte documenten

Wanneer je op vakantie gaat is het altijd belangrijk om bepaalde documenten bij je te hebben. Voor een bootvakantie is dit niet anders. Ten eerste je paspoort of identiteitsbewijs en je vaarbewijs. Wanneer je naar het buitenland gaat kan het zijn dat je extra documenten nodig hebt om in bepaalde gebieden te mogen varen. Zoek dit dus van te voren goed uit. Wanneer je een boot of een huisje hebt gehuurd vergeet dan ook hier de papieren niet van.

 

Verzorgingsproducten

Zorg ook voor zaken als genoeg schone handdoeken en wc-papier. Wanneer je ver op zee zit is het immers niet handig om zonder deze dingen te zitten. Denk uiteraard ook aan andere verzorgingsproducten zoals deodorant, shampoo, tandpasta en je scheerapparaat. Ook op een boot wil je er ten slotte een beetje fris bij kunnen lopen.

 

Een boot kopen

Op vaarvakantie gaan zonder boot wordt lastig. Wanneer je dus nog geen boot hebt kun je er eentje kopen op zijlmans.nl! Op die site staan namelijk diverse occasion motorboten en sloepen voor betaalbare prijzen.

 

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here