Richt je horecaterras optimaal in

Als het zonnetje schijnt is er niks lekkerders dan vertoeven op het terras. Elke horeca ondernemer wilt natuurlijk dat zijn of haar terras volledig vol zit als het lekker weer is. Wij vinden dat een goede terras inrichting zichzelf verkoopt. Hoe je dat doet lees je in deze blog. 

Comfortabel genieten

Je wilt je klanten natuurlijk een plek uit de wind aanbieden. Een terrasscherm horeca is dan precies wat je nodig hebt. Horeca terrasschermen zijn verkrijgbaar op maat. Zo zorg je ervoor dat alle klanten heerlijk uit de wind genieten van een hapje en een drankje. Tegenwoordig zijn er windschermen die werken volgens het ClickitUp systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de horeca windscherm uit te schuiven naar 190 cm in hoogte. Wil je jouw klanten hun uitzicht niet ontnemen dan raden we glazen windschermen aan. Zo zitten je klanten uit de wind terwijl je geniet van het uitzicht. Is het windstil of wordt het te warm achter het terrasscherm? Dan is een windscherm met het ClickitUp systeem binnen no-time weer naar beneden te krijgen. 

Loungeset

Loungesets zijn heerlijk om te relaxen op het terras. Alleen neemt dit ontzettend veel ruimte in. Zet daarom een lounge set neer aan het begin van je terras. Gasten kiezen namelijk vaak terrassen uit waar al wat mensen zitten en als je het beste plekje voor aan het terras zet, valt dit gelijk op. Je terras lijkt hierdoor veel gezelliger en dit trekt ook meer gasten aan. 

Werk met structuur

Neem eens de tijd en moeite om je terras goed onder de loep te nemen. De uitstraling van je terras moet speels zijn. Daarom raden we aan om te spelen met hoge en lage zits. Maak gebruik van loungesets, “normale” tafels en stoelen en bartafels en barkrukken. Door af te wisselen met hoge en lage zitplaats, ziet je terras er speels uit maar is het tegelijkertijd ook erg overzichtelijk. Wanneer je terras van meerdere kanten toegankelijk is, raden we aan om de bartafels en barkrukken in het midden te plaatsen. Verder is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de paden goed zijn ingedeeld voor het personeel. Het laatste wat je wilt is dat het personeel elkaar in de weg gaat lopen. Hierbij is het belangrijk dat je gasten op plekken neerzet waarbij er niet met stoelen wordt gesleept. 

Maak bij het inrichten van het terras altijd een indelingsschets waarop je de looplijnen in kaart brengt. Zo wordt duidelijk of het personeel snel bij alle gasten terecht kan. Gasten moeten bovendien ook gemakkelijk bij de bar, kassa en toiletten terecht. 

Wanneer je voor iedereen toegankelijk wilt zijn is het aan te raden om een speelhoek voor kinderen te maken. Zo blijven ouders ook wat langer zitten. Wij wensen je veel succes met het inrichten van je terras. 

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here