Waar vind je de mooiste stranden van Mallorca?

Mallorca is een van de leukste vakantiebestemmingen in Europa. Het eiland heeft een heerlijk klimaat, de cultuur is fantastisch en er is van alles te doen voor jong en oud. Hiernaast hebben ze misschien wel de mooiste stranden van Europa. Wanneer je op het eiland ben kan je er dan ook voor kiezen om de mooiste stranden van Mallorca een bezoekje te geven. Om je een idee te geven van welke stranden nou echt de moeite waard zijn hebben wij een paar van de mooiste stranden op een rijtje gezet.

 

Playa del Mago

Playa del Mago is het strand dat werd gebruikt om de film The Magos op te nemen. Het is een van de mooiste en wildste baaien van Mallorca. Het is een kleine oase dat wordt omgeven door dennenbomen. Het is echter geen normaal strand, maar een naaktstrand. Het is dus misschien niet voor iedereen het ideale strand om te bezoeken. Wil je er wel heen, dan moet je naar het zuiden van Mallorca. Het strand ligt namelijk dicht bij Magaluf.

 

Es Trenc

Es Trenc is een strand van twee kilometer en bestaat uit wit zand. Dit in combinatie met het kristalheldere water met een turquoise kleurtje maakt het een van de mooiste stranden van het eiland. Het is een klein gedeelte Caribisch gebied in de Middellandse zee. Het mooie van het strand is ook dat er geen gebouwen te vinden zijn en het dus een unieke, natuurrijke locatie is.

 

Playa de Muro

Ten slotte nog Playa de Muro. Dit is het allergrootste zandstrand van Mallorca. Het is een strand dat wat populairder is en dus ook makkelijk te bereiken is. Er zijn enorm veel strandtentjes waar je kan gaan zitten en het is ideaal voor veel mensen, aangezien het water erg ondiep is. Het is een groot strand ten zuiden van Alcudia, wat in het noordoosten van Mallorca ligt.

 

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here