Waarom op vaarvakantie in Kroatië?

Kroatië heeft zich zeker in de afgelopen decennia helemaal ontwikkeld als een van de populairdere vakantielanden van heel Europa. Waar het vroeger bijna vanzelfsprekend was om naar Spanje op vakantie te gaan zijn er steeds vaker mensen die naar Oost-Europa trekken en daar is Kroatië dan een van de populairdere landen van. Wij geven hieronder onze argumenten waarom wij denken dat een vaarvakantie in Kroatië een van de beste keuzes is.

Mooie authentieke plaatsen met luxe

De plaatsen in Kroatië staan erom bekend dat je echte authentieke steden tegenkomt waar je tegelijkertijd ook geniet van luxe. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen als Rovinj, Pula, Split, Dubrovnik, maar ook eilanden als Hvar. Kroatië kent daarnaast nog veel meer, maar alleen met deze paar plaatsen ben je al een hele vakantie zoet. Zo kun je hier via deze blog van Tubber nog veel meer tips vinden wanneer je langs het mooie kroatië vaart.

Mooie kustlijn en alles bereikbaar per boot

De kustlijn van Kroatië zorgt ook voor prachtige plaatjes en vanaf een boot is er geen betere manier om het te ontdekken. Daarnaast zijn alle plaatsen ook nog eens bereikbaar met de boot, waarom het helemaal geschikt is om het land vanaf het water te ontdekken. Ook beschikken vrijwel alle grote plaatsen in Kroatië over een haven waar je jouw boot aan kunt meren en zo de plaats zelf kunt verkennen.

Het klimaat en de prijs-kwaliteit

Tot slot beschikt Kroatië natuurlijk ook over een geweldig klimaat, wat het helemaal geschikt maakt om in veel verschillende momenten van het jaar hier op vakantie te gaan. En door het goede klimaat hoef je ook niet snel bang te zijn dat je met slecht weer op de boot komt te zetten.

Verder is Kroatië nog altijd een land waar je waar voor je geld krijgt. Door de opkomst van het toerisme is het op veel plekken de laatste jaren al wel duurder geworden, maar nog altijd kun je op veel plekken prima terecht.

Related Stories

Discover

Popular Categories

Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here